1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (4 Votes)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

oud hollandse goochelaar Charles Dickens goochelaar met veel belangstelling

thumbnail Charles Dickens

De geur van glühwein en houtvuur, gloeiende wangen van de kou en lichtjes en kaarsen.... de sfeer waarin Peter Hanssen als Charles Dickens goochelaar goochelt. Hij is uitgedost in een fraai Victoriaans kostuum. Sfeervol en kerstachtig in die speciale, laatste maand van het jaar. Uiterst geschikt voor uw kerstmarkt, eindejaarsfeest, kerstborrel, winterfair of nieuwjaarsreceptie,  Deze act kan zowel binnen als buiten worden uitgevoerd. De Charles Dickens goochelaar is volledig mobiel en wordt eventueel voorzien van een kleine, draagbare versterker.

Onderstaande foto's werden gemaakt op en rond de Markt in Genk (B) tijdens een kerstshoppingevent. De Charles Dickens goochelaar kon rekenen op veel verraste reacties. Het publiek was vol aandacht en verwondering en bleef vragen om meer trucs.

Onderstaande foto's komen uit Brasschaat tijdens het shoppingevent 'Miss Peregrine's homes for peculiar childeren'. De Charles Dickens Goochelaar past naadloos in de sfeer van de film (foto's Jan Verschooten).

Deze act is ook inzetbaar in combinatie met de Magic Bar in kerstsfeer. Iets extra’s op uw kerstborrel of eindejaarsfeest. De Charles Dickens goochelaar verhoogt met zijn Magic Bar de kerstsfeer op uw evenement. Alleen voor binnen. Hier vindt u meer informatie over de (gewone) Magic Bar.

Charles Dickens Magic Bar

Hieronder een impressie van het optreden met de Magic Bar in kerstsfeer in winkelcentrum 't Loon in Heerlen. Peter goochelt als Charles Dickens goochelaar.

Magicbarkerst thumb

 

Voor de derde maal werd Peter Hanssen teruggevraagd om op te treden als middeleeuwse goochelaar tijdens de banketten van de Heksenfeesten in Nieuwpoort. Maar liefst 4x werd er een middeleeuwse maaltijd geserveerd, gelardeerd met veel animatie: zwaardvechten, een roofvogelshow, een jongleur, middeleeuwse muziek en middeleeuws tafelgoochelen. Hiervoor waren maar liefst 3 tafelgoochelaars gevraagd. Behalve Peter Hanssen waren ook Jean Paul en tovenaar Alcazar aanwezig. Samen vermaakten zij de vele aanwezigen. Lachsalvo's afgewisseld met vragende blikken en gefronste wenkbrauwen waren links en rechts onder de middeleeuwse gewelven van het 'Bommenvrij' in Nieuwpoort te bespeuren. Het publiek vermaakte zich kostelijk. Op de foto vlnr: Peter Hanssen, tovenaar Alcazar en Jean Paul. 

 

Meer informatie over middeleeuws goochelen: zie deze pagina!

In de afgelopen december periode goochelde Peter bij INBEV in Breda. De reactie van de klant: "Beste Peter, ik wilde je nog even bedanken voor je geslaagde optreden tijdens ons Sinterklaasfeest, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen!" Onderstaande foto werd gemaakt tijdens deze sinterklaasvoorstelling. Klik op de link voor meer informatie over de sinterklaasshow.

 


De tijd voor de optredens als Charles Dickens goochelaar is weer aangebroken. Volledig mobiel en geschikt voor jong en oud. Passend in de decembersfeer. Onlangs nog een selfie in de kleedkamer van Jachtslot Mookerheid in Molenhoek bij Nijmegen.

Met de decembermaand in het vooruitzicht worden alle kerstballen en kerstversieringen weer opgepoetst. Ook Peter Hanssen heeft zijn kerstrepertoire tevoorschijn gehaald. Hij is er klaar voor om de Magic Bar in kerstsfeer bij u op te bouwen, als tafelgoochelaar de kerstsfeer te verhogen of met een knipoog naar het nieuwe jaar een stukje stand-up magic uit te voeren. Wilt u meer informatie aanvragen of een voorstelling boeken klik dan hier. Een goochelaar tijdens uw kerstviering of eindejaarsborrel geeft garantie voor entertainment en vermaak.  

Na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek tijdens de voorstelling. Hoogtepunt was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes. Peter ontving een lovende reactie van de organisatie. Deze leest u hier.