1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (3 Votes)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

huiskamervoorstellingPeter Hanssen heeft, speciaal voor in de huiskamer, een voorstelling op zijn repertoire staan. Deze is bij uitstek geschikt voor een verjaardag of kinderverjaardag maar ook andere festiviteiten in familiekring lenen zich uitstekend voor een goochelvoorstelling. Goochelen op een kinderfeest of kinderparty. Groepen tot ca. 15 personen zitten rond de tafel, waaraan Peter Hanssen zijn verbazingwekkende toeren laat zien. Regelmatig wordt Peter terzijde gestaan door het aanwezige publiek. Verhalen en vingervlugge trucs wisselen elkaar in hoog tempo af. Rustig wordt naar een climax toegewerkt. Niemand blijft hierna met lege handen achter. Goochelen op hoog niveau voor een klein publiek in een beperkte ruimte.

Er zijn 2 uitvoeringen van de huiskamervoorstelling:

•1x 60 minuten.

•2x 45 minuten met tussen beide delen een pauze van 5 à 10 minuten.

Daarnaast is het mogelijk om een andere tijdsduur van het goochelen te bespreken indien bijvoorbeeld de leeftijd van het publiek daarom vraagt.

Als u eens iets anders wilt tijdens een verjaardagsfeestje huurt u goochelaar Peter Hanssen in!

Voor de derde maal werd Peter Hanssen teruggevraagd om op te treden als middeleeuwse goochelaar tijdens de banketten van de Heksenfeesten in Nieuwpoort. Maar liefst 4x werd er een middeleeuwse maaltijd geserveerd, gelardeerd met veel animatie: zwaardvechten, een roofvogelshow, een jongleur, middeleeuwse muziek en middeleeuws tafelgoochelen. Hiervoor waren maar liefst 3 tafelgoochelaars gevraagd. Behalve Peter Hanssen waren ook Jean Paul en tovenaar Alcazar aanwezig. Samen vermaakten zij de vele aanwezigen. Lachsalvo's afgewisseld met vragende blikken en gefronste wenkbrauwen waren links en rechts onder de middeleeuwse gewelven van het 'Bommenvrij' in Nieuwpoort te bespeuren. Het publiek vermaakte zich kostelijk. Op de foto vlnr: Peter Hanssen, tovenaar Alcazar en Jean Paul. 

 

Meer informatie over middeleeuws goochelen: zie deze pagina!

In de afgelopen december periode goochelde Peter bij INBEV in Breda. De reactie van de klant: "Beste Peter, ik wilde je nog even bedanken voor je geslaagde optreden tijdens ons Sinterklaasfeest, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen!" Onderstaande foto werd gemaakt tijdens deze sinterklaasvoorstelling. Klik op de link voor meer informatie over de sinterklaasshow.

 


De tijd voor de optredens als Charles Dickens goochelaar is weer aangebroken. Volledig mobiel en geschikt voor jong en oud. Passend in de decembersfeer. Onlangs nog een selfie in de kleedkamer van Jachtslot Mookerheid in Molenhoek bij Nijmegen.

Met de decembermaand in het vooruitzicht worden alle kerstballen en kerstversieringen weer opgepoetst. Ook Peter Hanssen heeft zijn kerstrepertoire tevoorschijn gehaald. Hij is er klaar voor om de Magic Bar in kerstsfeer bij u op te bouwen, als tafelgoochelaar de kerstsfeer te verhogen of met een knipoog naar het nieuwe jaar een stukje stand-up magic uit te voeren. Wilt u meer informatie aanvragen of een voorstelling boeken klik dan hier. Een goochelaar tijdens uw kerstviering of eindejaarsborrel geeft garantie voor entertainment en vermaak.  

Na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek tijdens de voorstelling. Hoogtepunt was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes. Peter ontving een lovende reactie van de organisatie. Deze leest u hier.