1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Goochelvoorstellingen aan de Magic Bar. Entertainment op hoog niveau. Uniek in Nederland. Volop plezier en verbazing voor een 20-tal toeschouwers. Doorlopende voorstelling.

De Magic Bar van tafelgoochelaar Peter Hanssen

Tafelgoochelaar Peter Hanssen plaatst bij u een kleine sfeervolle, mobiele bar: De Magic Bar. Hieraan kunnen 5 personen zitten en ca. 10-12 personen staan. Hij staat zelf achter de bar en vertoont daar zijn goocheltrucs. Het publiek zit of staat vlakbij het goochelen. Na een minuut of 10-15 is de voorstelling afgelopen en wisselt het publiek. Dit herhaalt zich gedurende de avond. Het verschil met tafelgoochelen of tablemagic is dat bij de magic bar het publiek naar Peter Hanssen toekomt. Op deze wijze is zeker dat mensen het op dat moment leuk vinden om naar goochelen te kijken. Daarnaast is er meer te zien dan bij de eerder genoemde vormen van goochelen. De bar is een echte blikvanger op een feest of party. Natuurlijk heeft tafelgoochelaar Peter Hanssen voldoende trucs bij zich om het programma een aantal malen te kunnen verversen en iedereen die dat wil kan enkele malen terug komen om van het goochelen te genieten. Omdat het publiek met de neus bovenop de trucs zit, is het goochelen nog onwaarschijnlijker en raadselachtiger dan een podiumact. Diverse toeschouwers aan de bar assisteren bij trucs en niet zelden komen mensen meerdere malen per avond terug om nog meer te genieten van het goochelen. Eventueel is de Magic Bar te combineren met tafelgoochelen.

Wat wordt geleverd bij de Magic Bar?

Alternatief voor tafelgoochelen: tafelgoochelaar Peter Hanssen aan de Magic BarDe bar wordt geleverd inclusief indirecte sfeerverlichting, 2 schemerlampjes en 5 barkrukken. Ook verzorgt Peter een achtergrond (blauwe gordijnen) met passende decoratie. Een lichtkrant wijst het publiek op de aanwezigheid van de Bar en hoe het publiek kan zien dat die is geopend. Tijdens de voorstelling moet een normaal gesprek mogelijk zijn zodat Peter zich verstaanbaar kan maken. Mocht de situatie zodanig zijn dat dit niet haalbaar is dan kan een geluidsinstallatie worden meegebracht. Tevens is het hiermee mogelijk om de Magic Bar te voorzien van achtergrondmuziek op het moment dat dit van nodig is. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

De Magic Bar is ook inzetbaar in een (overdekt) winkelcentrum. Hieronder daarvan een registratie.

Magic Bar in kerstsfeer

Speciaal voor eindejaarsfeesten en nieuwjaarsborrels kan de Magic Bar geleverd worden in kerstsfeer. Compleet met kerstboompjes en kerstverlichting. 'Magisch vuurwerk' aan de Magic Bar!

Hieronder een impressie van het optreden met de Magic Bar in kerstsfeer in winkelcentrum 't Loon in Heerlen. Peter Hanssen is hier gekleed als Charles Dickens goochelaar. Klik voor meer informatie hierover op de link.

Magicbarkerst thumb

Voor de derde maal werd Peter Hanssen teruggevraagd om op te treden als middeleeuwse goochelaar tijdens de banketten van de Heksenfeesten in Nieuwpoort. Maar liefst 4x werd er een middeleeuwse maaltijd geserveerd, gelardeerd met veel animatie: zwaardvechten, een roofvogelshow, een jongleur, middeleeuwse muziek en middeleeuws tafelgoochelen. Hiervoor waren maar liefst 3 tafelgoochelaars gevraagd. Behalve Peter Hanssen waren ook Jean Paul en tovenaar Alcazar aanwezig. Samen vermaakten zij de vele aanwezigen. Lachsalvo's afgewisseld met vragende blikken en gefronste wenkbrauwen waren links en rechts onder de middeleeuwse gewelven van het 'Bommenvrij' in Nieuwpoort te bespeuren. Het publiek vermaakte zich kostelijk. Op de foto vlnr: Peter Hanssen, tovenaar Alcazar en Jean Paul. 

 

Meer informatie over middeleeuws goochelen: zie deze pagina!

In de afgelopen december periode goochelde Peter bij INBEV in Breda. De reactie van de klant: "Beste Peter, ik wilde je nog even bedanken voor je geslaagde optreden tijdens ons Sinterklaasfeest, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen!" Onderstaande foto werd gemaakt tijdens deze sinterklaasvoorstelling. Klik op de link voor meer informatie over de sinterklaasshow.

 


De tijd voor de optredens als Charles Dickens goochelaar is weer aangebroken. Volledig mobiel en geschikt voor jong en oud. Passend in de decembersfeer. Onlangs nog een selfie in de kleedkamer van Jachtslot Mookerheid in Molenhoek bij Nijmegen.

Met de decembermaand in het vooruitzicht worden alle kerstballen en kerstversieringen weer opgepoetst. Ook Peter Hanssen heeft zijn kerstrepertoire tevoorschijn gehaald. Hij is er klaar voor om de Magic Bar in kerstsfeer bij u op te bouwen, als tafelgoochelaar de kerstsfeer te verhogen of met een knipoog naar het nieuwe jaar een stukje stand-up magic uit te voeren. Wilt u meer informatie aanvragen of een voorstelling boeken klik dan hier. Een goochelaar tijdens uw kerstviering of eindejaarsborrel geeft garantie voor entertainment en vermaak.  

Na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek tijdens de voorstelling. Hoogtepunt was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes. Peter ontving een lovende reactie van de organisatie. Deze leest u hier.