1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (4 Votes)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Verbazing en ongeloof bij toeschouwers. Goochelen van dichtbij. Goocheltrucs om te lachen en je te verwonderen. Je snapt het niet.....

tafelgoochelen thumb

 

 

 

Film: Leon van Lier

Tafelgoochelaar Peter Hanssen heeft veel ervaring en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Gegarandeerd succes! In een zeer kleine kring, bij u aan tafel, geeft tafelgoochelaar Peter Hanssen een voorstelling. Bij tafelgoochelen of tablemagic zit u er met uw neus bovenop en toch blijft alles onbegrijpelijk en onverklaarbaar en gaat het te vlug voor het oog. Subtiel en magisch, humoristisch en amusant. Goochelen met balletjes, kaarten, munten, elastiekjes en noem maar op.... Peter Hanssen vermaakt u er mee. Hij beheerst deze vorm van goochelen op hoog niveau. Als tafelgoochelaar trekt hij van tafel naar tafel. Overal vallen monden van verbazing open en zijn kreten van verwondering te horen. Tablemagic is een van de meest gewaardeerde en bewonderingswaardige vormen van goochelen. Niet zelden volgen mensen tafelgoochelaar Peter naar een andere tafel om nog langer van het tafelgoochelen te kunnen genieten. Tafelgoochelen is geschikt voor alle gelegenheden (bruiloft, receptie, feest, verjaardag, personeelsfeest, diner e.d.) waarbij groepjes mensen aan tafels zitten of staan. Een tafelgoochelaar op uw feest is een stijlvolle uitbreiding van het vermaak. Tafelgoochelen kan ook als goochelen in middeleeuwse stijl. Voor informatie over Peter Hanssen als Middeleeuwse goochelaar: klik hier. Een alternatief voor tafelgoochelen is goochelen aan de magic bar van Peter Hanssen Goochelarij. Het is ook mogelijk om tafelgoochelen te combineren met een goochelen op een podium: een podiumact.

Bij welke gelegenheden is goochelaar Peter Hanssen met tablemagic en tafelgoochelen inzetbaar?

tafelgoochelen goochelaar 2

Tablemagic is geschikt voor leeftijd vanaf ca. 5 jaar. Een tafelgoochelaar kan goochelen op feesten met veel of weinig mensen. Ook buiten is het goed haalbaar om een tafelgoochelaar op te laten treden. Bij het tafelgoochelen op plaatsen waar veel geluid is (een spelende band bijvoorbeeld) gebruikt Peter een klein draagbaar versterkertje met headset zodat zijn publiek goochelen goed kan volgen.

Tafelgoochelaar Peter Hanssen: goochelen op hoog niveau!!!

Tafelgoochelen voor ouderen.

tafelgoochelen ouderenOok voor ouderen kan tafelgoochelen een erg geslaagde vorm van entertainment zijn. Het tempo ligt een stuk lager en de 'performance' wordt aangepast aan de aard van het publiek. Peter heeft veel ervaring met het werken voor oudere mensen.

Onderstaande foto's zijn gemaakt door fotograaf Leon van Lier, het adres voor een mooie reportage van uw huwelijk of feest.

Voor de derde maal werd Peter Hanssen teruggevraagd om op te treden als middeleeuwse goochelaar tijdens de banketten van de Heksenfeesten in Nieuwpoort. Maar liefst 4x werd er een middeleeuwse maaltijd geserveerd, gelardeerd met veel animatie: zwaardvechten, een roofvogelshow, een jongleur, middeleeuwse muziek en middeleeuws tafelgoochelen. Hiervoor waren maar liefst 3 tafelgoochelaars gevraagd. Behalve Peter Hanssen waren ook Jean Paul en tovenaar Alcazar aanwezig. Samen vermaakten zij de vele aanwezigen. Lachsalvo's afgewisseld met vragende blikken en gefronste wenkbrauwen waren links en rechts onder de middeleeuwse gewelven van het 'Bommenvrij' in Nieuwpoort te bespeuren. Het publiek vermaakte zich kostelijk. Op de foto vlnr: Peter Hanssen, tovenaar Alcazar en Jean Paul. 

 

Meer informatie over middeleeuws goochelen: zie deze pagina!

In de afgelopen december periode goochelde Peter bij INBEV in Breda. De reactie van de klant: "Beste Peter, ik wilde je nog even bedanken voor je geslaagde optreden tijdens ons Sinterklaasfeest, we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen!" Onderstaande foto werd gemaakt tijdens deze sinterklaasvoorstelling. Klik op de link voor meer informatie over de sinterklaasshow.

 


De tijd voor de optredens als Charles Dickens goochelaar is weer aangebroken. Volledig mobiel en geschikt voor jong en oud. Passend in de decembersfeer. Onlangs nog een selfie in de kleedkamer van Jachtslot Mookerheid in Molenhoek bij Nijmegen.

Met de decembermaand in het vooruitzicht worden alle kerstballen en kerstversieringen weer opgepoetst. Ook Peter Hanssen heeft zijn kerstrepertoire tevoorschijn gehaald. Hij is er klaar voor om de Magic Bar in kerstsfeer bij u op te bouwen, als tafelgoochelaar de kerstsfeer te verhogen of met een knipoog naar het nieuwe jaar een stukje stand-up magic uit te voeren. Wilt u meer informatie aanvragen of een voorstelling boeken klik dan hier. Een goochelaar tijdens uw kerstviering of eindejaarsborrel geeft garantie voor entertainment en vermaak.  

Na de intocht van Sinterklaas in Gennep op 13 november 2011 genoot een 700 koppig publiek van de goochelvoorstelling van Peter Hanssen. Sinterklaas en zijn Pieten speelden een rol in de goochelshow. Pieten kunnen niet goochelen zo bleek tijdens de voorstelling. Hoogtepunt was het bakken van pepernoten in de (echte) mijter van Sinterklaas. Een aantal kinderen assisteerden op het podium. Doordat Sinterklaas in deze show op een heel andere manier werd betrokken dan gebruikelijk, was het een groot succes. Peter ontving een lovende reactie van de organisatie. Deze leest u hier.